+36 (70) 208-3050

AUTÓDIAGNOSZTIKA

19.100 Ft-tól

FOGLALJON MIELŐBB IDŐPONTOT!

HIBAKÓD KIOLVASÁS 

Az általunk használt professzionális diagnosztikai program a motor, a váltó, az ABS, a fék, a futómű, a klíma, a komfort, a légzsák, az immobiliser és még sok más rendszer hibakódjának kiolvasásra, törlésre, különböző élő adatok megjelenítésére, illesztésekre, kódolásokra, szervizintervallumok kijelzésére, törlésére, stb. képes. Ezeket a funkciókat gyári szinten az OBD csatlakozón keresztül képes ellátni több mint 40 márka gépjárműinél. XVII. kerületi autószervizünk a legkorszerűbb Bosch KTS560 hibakiolvasót és a Bosch ESI tronic online autódiagnosztikai programot alkalmazza, amely folyamatosan frissül, mindig az aktuális legfrissebb adatokat alkalmazza, a hibakód olvasás ideális eszköze.

99 PONTOS ÁTVIZSÁLÁS

Gyorsszervizünk a személy- és haszongépjárművek (3,5t-ig) állapotának teljes körű hibafeltárására a 99 pontos átvizsgálást ajánlja Önnek, melyet kizárólag nálunk találhat meg. Az átvizsgálást követően diagnosztikai lapot kap a feltárt hibákról, illetve a tervezhető karbantartásokról. (Az átvizsgálás megbontás nélkül értendő, és kb. 45 percet vesz igénybe.)

A 99 pontos átvizsgálás a biztonság szempontjából fontos részegységek hibáit tárja fel, míg a többi fődarab, így például a motor indítási problémáinak, az egyenetlen járás, a zajos üzem okainak hibafeltárása hosszabb időt vehet igénybe.

A 99 pontos átvizsgálás már 19. 100 Ft-tól elérhető, mely költség eltörpül a feltáratlan hibák miatt felmerülő költségekről. Ajánljuk a 99 pontos átvizsgálást gépkocsi vásárlás előtt, ill. ha erre nem volt módja azt követően.