+36 (70) 208-3050

OLAJCSERE

9.900 Ft-tól

FOGLALJON MIELŐBB IDŐPONTOT!

OLAJCSERE VAGY INSPEKCIÓ?

Minden bizonnyal Ön már számtalan alkalommal vitte járművét olajcserére, ahol a motorolaj mellett – jó esetben – legalább kettő, vagy három szűrő is kicserélésre került.

Ezzel szemben egy Inspekción – az olajcserén kívül – a gépjármű funkcionális és biztonsági alkatrészei egy szisztematikus átvizsgáláson esnek át, a futott km alapján. Az átvizsgálás tételeit minden esetben a gyártó határozza meg. Mi kizárólag e listák alapján végezzük a járművek inspekcióját.

MILYEN GYAKRAN KELL ELVÉGEZNI AZ INSPEKCIÓKAT?

A járművek időszakos szervizét a gyártók előre meghatározzák. A korszerűbb gépjárművekben a fedélzeti számítógép jelzése emlékezteti a vezetőt a szerviz esedékességére, míg a régebbi modellek esetében erről a szervizkönyv ad tájékoztatást. Többnyire évenként vagy 15.000-től 30.000 km-ig vannak meghatározva a kötelező szerviz intervallumok. (Attól függően, hogy a jármű melyiket éri el először.)
Az autó állagmegóvása érdekében azonban ajánlatos időben elvégeztetni az időszakos szervizeket. (1000 km-es késedelem még nem szokott nagy problémát okozni.)

OLAJCSERE CSOMAGOK

Olajcsere csomagokat hoztunk létre, melyek az inspekciós olajcserén túl különböző szolgáltatásokat tartalmaznak. 
Szervizünkben precíz munkavégzés folyik, több évtizedes szakmai tapasztalattal. Ha Ön folyamatosan figyel autójának karbantartására, akkor kevesebbet kell költenie szervízre!